5/15/2011

FUNNY SHIT!!!



Going for a walk, hahahaha!!!...

Mircea Badea si usa wc-ului de la mall


Titlul nu-mi apartine, dar faza e mult prea tare sa nu o postez :))

Dancing Skills!!!




Tanarul chiar se pricepe, mie cel putin imi place foarte mult :) ...

Femeie din Marea Britanie decapitata intr-un supermarket in Tenerife, Spania

Este de-a dreptul socant, dar s-a intamplat. Un bulgar, care a fost externat dintr-un sanatoriu in urma cu cateva saptamani si care isi petrecea timpul pe strazile din fata supermarketului respectiv ( el neavand o locuinta ), a decapitat o femeie in varsta de 63 de ani dupa care a iesit tinand capul sangerand al femeii in mana si strigand " Aceasta e comoara mea". Se pare ca omul avea probleme mentale serioase, el se credea ca este profetul domnului si spunea mereu ca dumnezeu e pe pamant. Cei care locuiau prin zona il cunosteau pe bulgar, dar il evitau mereu deoarece se temeau de el si acesta se manifesta mereu intr-un fel foarte ciudat.
El a intrat in supermaket, iar dupa ce si-a injunghiat victima de cateva ori, i-a taiat capul si apoi a iesit cu el in mana, fiind oprit in cele din urma si imobilizat de catre un motociclist aflat in zona si de catre gardienii supermaketului.
Intreagul articol, in limba engleza, AICI.

Eurovizion 2011: Romania, locul 17.


A mai trecut un an, si  inca o data nu reusim sa mergem cu o piesa cat de cat buna. E drept ca in ultimii ani voturile s-au dat pe "vecinatati": eu sunt vecin cu tine, iti dau 12 puncte, tu esti vecin cu mine iti dau 12 punte ( alta data ). Piesa noastra nu a fost tocmai rea, dar anul asta au fost altele muuuult mai bune. Personal, imi place melodia care a castigat, jos palaria Azerbaijan. Noi, din pacate am iesit pe locul 17, pana si melodia celor de la Zdob si Zdub ( care au reprezentat Moldova, normal ) au iesit inaintea noastra ( eu zic ca a noastra a fost mai frumoasa, dar gusturile nu se discuta ), pe locul 12.
Asta e, atat putem...poate la anul o sa si castigam :)).
Clasamentul complet si melodiile le gasiti AICI

Licitatie IPAD 2 pe Ebay!!...SAU NU!!!


Se pare ca lumea cauta metode tot mai multe si mai noi de a se face bani. Nu sunt prea multe de spus despre licitatia de mai sus, omul a precizat ca nu ofera el ipad-ul, dar si ca nu returneaza banii. Om destept, dar multi prosti ( 60 bids ). Daca tot cumperi ceva online, macar citeste cu atentie TOT. Cinste lui ( celui care a initiat licitatia ), desi nu e tocmai frumos ce a facut ( dar omul si-a incercat norocul, poate chiar avea nevoie de bani :)) ) si cinste celui care a ramas si fara bani si fara ipad 2 ( asta in conditiile in care intr-adevar nu a returnat banii ).
PS: nu stiu daca poza e facatura, asa am gasit-o asa o pun. Daca e modificata poza, ma bucur.