6/23/2011

Samsung Galaxy S II - Unleash Your Fingers




Sony Ericsson Prezinta: Ray, Active si TxT



Cei de la Sony Ericsson ne incanta din nou, dupa deja anuntatele SE Mix Walkman , si SE TXT PRO, intra in scena 3 noi modele.

Sony Ericsson TxT

Noul TxT vine cu o tastatura querty, un ecran de 2.55", va fi disponibil in 4 culori ( negru, albastru, alb si roz ), o tasta dedicata accesarii rapide a mesajelor, o camera de 3.2mp, memorie interna de 32mb ( ce poate fi extinsa printr-un card MicroSD, pana la 32GB ), Wi-Fi, Bluetooth, aplicatia Friends ( ce ofera posibilitatea de a vizualiza postarile de Facebook si Twitter a 5 prieteni alesi de tine ).
.

Sony Ericsson Ray

Noul Ray vine cu un display Touchscreen BRAVIA de 3.3", va fi disponibil in 4 culori ( auriu, negru, roz si alb ),  camera de 8mp ( cu un zoom digital de pana la 16x ), posibilitate de inregistrare HD ( 720p ), memorie interna de pana la 300MB si 4GB prin cardul MicroSD care se gaseste in pachet ( suporta un card de maxim 32GB ), Sistem de operare Android ( versiunea 2.3 Gingerbread ), Bluetooth, Wi-Fi, Procesor de 1Ghz, si 512MB RAM. De asemenea este prevazut si cu functia "Facebook Inside", care integreaza accesul la reteaua de socializare in toate meniurile.

Sony Ericsson Active


Noul Active vine cu un ecran Led capacitiv de 3", va fi disponibil in 4 combinatii de culori ( rosu-negru, alb-negru, rosu-alb si alb-alb ), Ecran cu sticla minerala rezistenta, Afisaj Reality cu mobile BRAVIA engine, Bluetooth, Wi-Fi, procesor de 1Ghz, 512MB RAM, memorie de 1GB cu posibilitate de extindere prin card MicroSD de pana la 32GB, Camera de 5mp ( cu zoom digital de pana la 8x ),   posibilitate de filmare HD ( 720p ), Sistem de operare Android ( versiunea 2.3 Gingerbread ).
Acest model este, poate, cel mai interesant dintre cele 3 prezentate, fiind un telefon conceput special pentru a fi rezistent la praf, apa ( acesta poate fi tinut la un 1 metru sub apa pentru aproximativ 30 minute ). Active ofera si o facilitate numita "wet fingers tracking", aceasta permitand utilizarea terminalului atunci cand mainile sau degetele utilizatorului sunt umede.

Pusti care danseaza fantastic de bine


Stiu ca poate nu vi se pare nimic iesit din comun, dar in ciuda faptului ca au numai 9, respectiv 10 ani, copii se misca nemaipomenit de bine pentru varsta lor si se pot lauda deja ca sunt campionii anului 2010 la "World of Dance Bay Area". Trupa lor se cheama The Art of Teknique , si participa la noul sezon din America's Got Talent. Mai jos aveti un clipulet de la auditii, unde au facut senzatie. Mie personal, imi plac la nebunie.


Inchisoare timp de 8 luni din cauza unei conversatii pe Facebook.


Este vorba de judecatoarea Joanne Frail, din Marea Britanie, care a fost condamnata la 8 luni de inchisoare din cauza unei conversatii avute pe Facebook, cu numeni alta decat o fosta acuzata ( Jamie Sewart ). Era acuzata, impreunsa cu prietenul ei, pentru trafic de stupefiante ( "afacerea" se ridica undeva la 6 milioane de Lire Sterline ). Judecatoarea s-a imprietenit cu acuzata pe reteaua de socializare si vorbeau destul de des. Lucrul cel mai dureros este faptul ca aceasta ii prezenta detalii despre cum decurge procesul, despre deliberari.
Acuzata a fost achitata in cele din urma, dar prietenul acesteia nu a avut acelasi noroc, fiind condamnat la 6 ani de inchisoare pentru trafic de droguri.

Sursa