8/28/2011

Dupa Fapta Si Rasplata!!!


Dupa Fapta!!!


Si Rasplata!!!

Cea mai tare gluma din toate timpurile :)))




E pur si simplu HILAR!!! ... saraca de ea, nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce chinuri a trecut sa dezlipeasca chestia aia de pe frunte =))...

De ce isi bat barbatii romani femeile.

Ar fi prea multe de spus, cel putin din punctul meu de vedere. M-a socat raspunsul dat in urma unor interviuri, la intrebarea de ce isi bat barbatii femeile.

Sunt oarecum constient ca in mediul rural, se "practica" des chestia asta ( din pacate ), dar sa raspunzi cu atat nonsalanta ca ti-ai batut nevasta sau ca treci peste, daca sotul vine si te bate nevinovata.
Si mai trist e faptul ca marea majoritate spun ca aceste "batai" se intampla atunci cand sunt in stare de ebrietate, lucru la fel de deranjant. Sunt constient si de faptul ca sunt vremuri grele, ca poate au fost si mai grele, dar consider ca nu e normal ca un barbat sa se imbete in fiecare zi ( sau foarte des ) si cu atat mai mult sa recurga la violenta pentru motive pur si simplu lipsite de sens. E trist si faptul ca femeile, in ciuda faptului ca sunt agresate, in ciuda faptului ca sunt batute "regulat", trec cu vederea astfel de gesturi ( chiar daca spun ca in principal o fac pentru copii ). Defapt, e mai grav asa. E grav faptul ca acei copii sunt obligati sa isi vada mamele mancand bataie, sau mai rau, poate sa fie si ei la randul lor batuti. Din punctul meu de vedere, nu exista " e tatal vostru, asa cum e, n-avem ce-i face ". Pe langa asta, mai sunt barbati care spun ca acest "obicei" a fost transmis din tata in fiu. Presupun ca sunt tati care isi invata copii sa nu le permita viitoarelor neveste sa se ridice cu pretentie si ca trebuie invatate unde le e locul, dar trebuie sa fi si tu cu ceva lipsa sa faci ce spune. 

Violenta in familie nu e un lucru nou, e clar. Chiar sper intr-un viitor apropiat, in ciuda faptului ca sunt toti mai putini copii care mai practica vreun sport ( ci stau doar in fata calculatoarelor pe stiu eu ce joc, pe feisbuc sau mai stiu eu ce site de socializare si nu numai ), aceasta sa scada dramatic sau chiar elimiata complet.

Ar fi multe, foarte multe de spus despre acest subiect, dar prefer sa ma limitez la atat. Cel putin pentru moment.

Mai jos aveti clipuletele cu interviurile respective.





Beaturi Bune si Nebune...



Incercand sa caut pe youtube ceva muzica noua ( ca mai nou asa ascult, mi-e prea lene sa pun muzica noua in winamp :)) ), am dat de melodia de mai jos. Am ascultat-o si mi-a placut la nebunie vocea fetei ( Anna ) si am cautat mai multe piese, ca intr-un final sa ajung pe Rockitpro .


Nu ma plateste nimeni pentru reclama, dar ce e frumos, trebuie impartasit. Iar beaturile de acolo sunt pur si simplu dementiale, unul mai tare ca celalalt. Ce e si mai interesant, ca se pot cumpara beauturile pentru a le putea folosi dupa bunul plac. Exact asa a facut si Lil' Mike ( de care nu am mai auzit pana acum, dar pare ok :) ).

In alta ordine de idei, am downloadat cateva din piesele care mi-au placut si anume cele de mai jos. Daca cititi cumva acest articol, aruncati o privire si pe Rockitpro . Nu aveti nimic de pierdut, ba din contra. Eu deja's fan.

Anna - Can't Back Down


Marka (HookStarz) - My Way


Anna - So Gone


Anna - So Good


Anna - It's Your Time


Marka (HookStarz) - Draped Up



Rock it production