8/07/2011

iPad de 5 milioane de Lire Sterline!!!



Asa arata opera celor de la Goldstricker International . Va intrebati poate din ce este "lucrat" acesti iPad, eu sigur m-am intrebat atunci cand am vazut fabulosul pret.
Acesta contine:

Aur solid de 24 carate, cantarind undeva la 2kg ;
Logo-ul celor de la Apple este facut din 53 de diamante fara cusur de 12.5 carate;
Rama din jurul displayului este facuta din Amolit (Ammolite ), o piatra pretioasa extrem de scumpa si de rara ( despre care se spune ca are o vechime de mai bine de 75 milioane de ani );
Pe aceasta rama, se gasesc fragmente/fasii din coapsa unui Tyrannosaurus Rex, "batran" de aproximativ 65 milioane ani;
Butonul de "Home" ( Acasa ), a fost inlocuit de un singur diamant fara cusur de 8.5 carate, "asezat" intr-un mod cu totul special peste alte 12 diamante fara cusur.

Nebunie totala sau ce?...

Sursa

Ashton Kutcher si rolul lui in Two And a Half Men!!!




Se pare ca Ashton Kutcher nu v-a juca rolul lui Charlie Sheen ( asa cum era de asteptat ), numele lui fiind Walden Schmidt ( un miliardar de internet cu inima franta, intr-o traducere de balta :)) ). Curios insa cum il vor "omori" pe Charlie in serial, pe internet circuland deja o serie de zvnori si clipulete ( parodii ).

Se pare primul episod al noului sezon va avea doua parti, in prima este prezentata inmormantarea celebrului Charlie Harper, la care vor participa toate fostele sale prietene si totodata punerea in vanzare a casei sale din Malibu. In cea dea doua parte este prezentata licitatia pentru casa de pe plaja, unde ne este si introdus Walden care, normal, participa la aceasta licitatie. Acesta castiga, dar nu foarte usor casa, cum era si de asteptat, dar abia dupa o licitatie indelungata unde participa si vedete din viata reala ( nu se stie niciun nume momentan ).

Stau si ma intreb sincer daca serialul va avea acelasi succes in continuare si va fi cel putin la fel de amuzant. Charlie era un fustangiu, un iresponsabil si un betivan, iar dupa cum se spune, rolul lui Ashton va fi exact opusul ( mai putin partea financiara :)) ). El este un actor foarte bun, dar nu stiu daca rolul lui si genul serialului va fi potrivit unui asemenea personaj. Dar Chuck Lorre stie ce face si a dovedit asta pe parcursul celor 8 sezoane de pana acum.

Nu ne ramane decat sa asteptam cu nerabdare data de 19 septembrie cand o sa inceapa noul sezon.

Cat despre Charlie Sheen, daca intereseaza pe cineva, se pare ca dupa ce a fost concediat de Chuck Lorre, a semnat un contract pentru un nou serial de comedie, numit Anger Management. Acesta insa nu a fost cumparat de nicio retea de televiziune americana si prin urmare nu va aparea prea curand, in ciuda zvonurilor care spuneau ca o sa fie lansat undeva la inceputul lui 2012 ( dar cine stie :) ).

Sursa ( in limba Engleza ) ; Sursa