6/20/2011

RIP Ryan Dunn



Pentru cei care nu il cunosc, este unul din protagonistii seriei Jackass. Omul era demential, o sa ramana in memoria tuturor prin fazele sale din franciza. Era printre putinii care executau cele mai nasoale "probe" ( faimos pentru faza cu masinuta bagata in dos, si nu numai ) .
Se pare ca acesta a decedat in urma unui accident de masina, el fiind la volan, dar totodata era insotit de un al doilea pasager ( al carui nume nu a fost inca dezvaluit ). Ambii au decedat si se presupune ca viteza excesiva si consumul de alcool, sunt principalele cauze ale acestei tragedii. Cu cateva ore inainte de accident, acesta postase pe contul sau de twitter o poza cu el si cativa prieteni, savurand o bautura alcoolica.
Pacat, mare pacat...mai ales pentru ca avea numai 34 de ani.







Mai multe detalii gasiti AICI.

Ce face o gorila cand se plictiseste???...Danseaza :))

Prea multe nu sunt de zis, gorila chiar se pricepe. :)) Sunt curios daca a invatat singura miscarile sau a avut vreun profesor :))




SURSA

Un pusti surprinde lumea dansand pe melodia Rihannei - Disturbia, la Xbox Kinect

Foarte foarte tare!... Un pustiulica se joaca intr-un magazin Microsoft pe noul Xbox360 Kinect, dansand pe melodia Rihannei - Disturbia.
El atrage atentia tuturor, jucand jocul la cel mai greu nivel si totusi, fiind perfect sincronizat cu caracterul care ii arata pasii pe care trebuie sa ii faca.
Bravo pustiule, esti tare :))



Britney Spears a filmat pentru Jackass 3D

 Nu stiu daca va plac filmele din seria Jackass, dar mie personal imi plac la nebunie. Un lucru am descoperit mai nou si am zis sa il impartasesc cu voi. Este vorba de Britney Spears, care se pare a a filmat pentru a aparea in a 3-a parte a seriei.
Intr-un final, se pare totusi ca scenele au fost scoase, deoarece ea nu a fost informata de la bun inceput de ce presupune "proba" respectiva. Tot ce ii s-a spus a fost faptul ca v-a face bungee-jumping, inchisa intr-o toaleta. Lucrul care a fost omis si nu i-a fost transmis, a fost faptul ca toaleta nu fusese golita, drept urmare era plina de "treaba mare" :)). Reactia a fost intocmai asteptarilor, ea incepand sa strige imediat ce a simtit ca acea cabina nu era goala.
Finalul, razbunarea pe Johnny Knoxville o puteti vedea mai jos.


Foarte foarte tare, pacat ca nu a aparut in film faza.

Noul Ronaldo - Neymar

Noul Ronaldo ( asa cum este numit mai nou ), Neymar si-a aratat clasa prin evolutiile lui din ultimul sezon si prin techina si viteza lui.
Omul are talent, este cel mai bun pusti si eu cred ca are toate sansele sa ajunga chiar mai mare decat Ronaldo. Un lucru nu stiu insa, sa merite 35 milioane euro??? ( atat se presupune ca a platit Real Madrid pentru el ) El era aproape de a ajunge la o intelegere cu Chelsea Londra, dar intr-un final ( nu stiu daca si afirmatia lui Robinho a avut vreo "greutate" in luarea deciziei finale. Colegul lui de la nationala Braziliei i-a recomandat campionatul spaniei si nu cel englez, recunoscut pentru fotbalul "dur", spunandu-i ca este posibil sa ii fie greu sa se adapteze. El vorbea bineinteles dupa perioada petrecuta la Manchester City unde nu a reusit sa se adapteze deloc ) a ales Madridul, a ales Realul unde il va avea ca si coleg pe Cristiano Ronaldo, care a insistat si el pentru aducerea pustiului.

Ideea principala e alta, dupa mult controversatul clip al lui Ronaldinho in care suteaza de 3 ori in bara, fara ca mingea sa atinga gazonul, este randul pustiului minune, Neymar, sa isi arate calitatile intr-un clip la fel de controversat.
Daca e adevarat sau nu, va las pe voi sa va dati cu parerea.


Eu zic ca nu prea e posibil :).