6/07/2011

Din Ciclul: Britain’s Got Talent

Nu, nu sunt fan ( in ciuda faptului ca am urmarit varianta noastra, Romanii au talent ), dar am dat din greseala de castigatorul acestei editii ( Jay McDowall ) si mi-a placut la nebunie. Mi-a placut foarte foarte mult in semifinale cand a cantat melodia celor de la Evanescence - Bring me to life, dar si in finala. Omul are o super voce ( stiu, si de la noi sunt multi cu astfel de voce, dar parca el a stiut ce melodii sa-si aleaga...unele care sa-l avantajeze si sa-si arate la adevarata sa valoare, vocea ), eu consider ca merita sincer locul 1.
Oricum, ideea e alta; eu vroiam sa vorbesc despre 2 talente aparte ( unul putin mai ciudat as spune eu, in sensul bun al cuvantului, ceva nou ) si unul putin amuzant.

Primul, un baiat de numai 21 de ani pe nume Nathan Wyburn, din Tara Galiilor, care s-a prezentat la concurs cu un numar ceva mai deosebit. Ce anume?...va las sa descoperiti singuri in clipul de mai jos :).
PS: Astept pareri. :)



Iar al doilea, este vorba de un batranel ( 53 de ani ), care a surprins intr-un mod cat se poate de placut atat juriul si sunt sigur ca si pe toti cei care l-au urmarit sau urmeaza sa-l priveasca facandu-si numarul.
Omul e genial, umor si talent, la un loc :)





Cat despre romanul nostru care s-a calificat pe locul 4, nu ma pronunt. Mie unul mi s-a parut ok, nu vreau sa supar pe nimeni, nu vreau sa par ca nu sunt patriot...dar dupa mine, nici locul 4 nu merita. Actul lui a fost oarecum acelasi, nimic nou ( in afara de ultima faza din finala, cand oricum nu i-a iesit deoarece nu putea stinge lanturile acelea, sau ce erau ). Sunt sigur ca nu e tocmai usor sa mergi in genunchi, sau sa te lasi pe spate ( probabil ca are si un termen tehnic, dar nu il stiu ). Eu zic ca avea mai multe sanse semifinalistul nostru, de la romanii au talent: Valentin Paun.

Valentin Paun 1:





Valentin Paun 2:





Melodia Zilei 07.06.2011




Imi plac cei de la Evanescence, e mult prea tare melodia " Bring me to life", dar cum o canta baiatul asta...parca imi place si mai mult. Il cheama Jai McDowall si a castigat Britain's Got Talent ( el chiar are ).

Poza Zilei 07.06.2011

The Exorcist: Funny Commercial.


Foarte foarte amuzant :))... asa efecte speciale pentru film, mai rar =))