8/30/2011

Melodia Zilei 30.08.2011



Faber Drive - When I'm With You!!


Nu stiu de ce, dar imi place la nebunie melodia asta si cred ca am ascultat-o de cel putin 500 de ori pana acum ( fara nicio exagerare:) ).

Poza Zilei 30.08.2011





Japonezii si concursurile lor: foarte amuzant!!!!




Stiam ca japonezii sunt mai nebuni si ca au tot felul de jocuri ciudate, dar asta parca e prea de tot :))
Oricum, felul in care ies in "camera" e bestial :))

Samsung va lansa in octombrie ChatON




Era oarecum de asteptat sa se intample asta. Competitia avea un avantaj prin BB Messenger ( RIM ) si iMessage ( Apple ), iar Samsung a pregatit ChatON. Acest serviciu va fi lansat in luna octombrie in mai bine de 100 de  tari si in peste 60 de limbi, si nu va fi unul simplist precum serviciile de mesagerie instanta ale competitorilor. Samsung doreste sa dupa totul la un alt nivel, iar prin ChatON va face posibil acest lucru. ( dupa cum se poate observa si in clipuletul de mai sus ).

ChatON va fi transformat pe viitor intr-o retea sociala, va fi disponibila pentru toate platformele ( si pentru cei fara mobil, va exista o pagina web de unde se pot trimite mesajele ).

Initial, aceasta va fi disponibila numai pentru Andoid, prin terminalele Galaxy dar si prin terminalele care sunt echipate cu BadaOS.

Nemanja Vidic la Anzhi Makhachkala pentru 25 milioane lire sterline.



Sunt zvonuri conform carora funasul celor de la Manchester United ar parasi echipa diavolilor rosii, pentru a se alatura celor de la Anzhi Makhachkala, echipa din prima liga rusa.


Este bine stiut faptul ca cei de la Anzhi au investit foarte multi bani in acest sezon, in incercarea lor de a face o super echipa, prin achizitionarea lui Samuel Eto'o de la Inter pentru 18 milioane lire sterline, capitanul echipei ruse fiind nimeni altul decat Roberto Carlos.
Se pare ca multimilionarul Suleyman Kerimov este pregatit sa scoata din buzunar nu mai putin de 25 milioane lire sterline pentru fundasul sarb. Sezonul asta se anunta unul greu pentru el, acesta luptandu-se pentru postura de titular la United cu Rio Ferdinand, Phil Jones sau Chris Smalling.


Printre echipele care si-au mai aratat interesul pentru Nemanja Vidic, se numara si Juventus sau Real Madrid.


Acum ramane numai sa vedem daca acest zvon se va adeveri sau nu. Eu imi doresc sa ramana la United, deoarece impreuna cu Rio Ferdinand fac un cuplu de fundas cum rar gasesti. Cert este faptul ca nu este primul zvon conform caruia sarbul este dat plecat la o alta echipa.

Laptopul perfect pentru Gaming.



Daca credeati ca pe un laptop e ceva mai greu sa poti juca anumite jocuri, ei bine a fost creat un laptop dedicat gamerilor, care exceleaza atat din punct de vedere al designului, cat si al performantelor.

Numele de scena este Razer Blade si costa undeva in jurul sumei de 2800 $.

Ca si performante, Blade dispune de urmatoarele:


- ecran de 17 inch și rezoluție full HD la 1920x1080 pixeli, iar carcasa din aluminiu vopsită în negru mat;
- procesor Intel Core i7 la 2.8 GHz, 8 GB memorie RAM;
- placă video Nvidia GeForce GT555M cu 2 GB memorie inclusă;
- hdd de 320 GB la 7200 rpm;
- 3.2 kg și 22.4 mm - au avut grijă să nu facă un uriaș ci să insiste și pe portabilitate;
- usb 3.0, usb 2.0, HDMI;