8/18/2011

Academia Barcelonei da fotbalului o echipa intreaga cu tot cu antrenor.

Barcelona, prin academia sa de fotbal, este printre putinele ( daca nu chiar singura ) care se poate lauda ca pe langa vedetele crescute la scoala lor de fotbal, au o echipa crescuta si intarita la Barcelona.

Cataluna, fabrica de campioni a Barcelonei este una din cele 5 cele mai bune academii de fotbal din lume, conform unui sondaj ( ceva mai vechi cei drept, dar nu cred ca s-a schimbat ceva ) Libertatea , alaturi de academia celor de la Ajax, West Ham, si Sporting Lisabona.



Cam asa ar arata echipa Barcelonei, cu jucatori crescuti si formati la academia sa, alaturi de antrenorul Pep Guardiola.




Melodia Zilei 18.08.2011






Maroon 5 & Lady Antebellum - Out of Goodbyes

Youtube si maimutele!!!

Incercand sa caut o melodie pe youtube, acum cateva secunde, ma trezesc cu "imaginea" de mai jos...



WTF???!!!

Poza Zilei 18.08.2011


"U' Craiova pierduta de Mititelu





Adrian Mititelu a pierdut dreptul de administrare a Fotbal Club U Craiova SA, după ce firma a reintrat în faliment. Tribunalul Braşov a numit ca administrator provizoriu al firmei Casa de Insolvenţă Transilvania (CITR), societate care s-a mai ocupat de falimente în sport. În portofoliul acesteia s-au mai numărat Fotbal Club Oradea SA, Fotbal Club Rapid SA, precum şi Clubul Sportiv Fotbal Club Universitatea din Cluj-Napoca.

Pe 8 august, Fotbal Club U Craiova SA a depus la Tribunalul Dolj o cerere de suspendare provizorie a executării sentinţei de faliment, solicitare care a fost respinsă de instanţă pe 11 august, fără drept de apel.

Din club nu a mai rămas nimic: societatea care îl administra se lichidează, jucătorii au plecat, baza de antrenament şi stadionul „Ion Oblemenco“ au alte destinaţii. Din brand local, „U“ Craiova a ajuns doar o marcă înregistrată la OSIM, sub titulatura „FC Universitatea Craiova“, de către Liana-Gabriela Mititelu şi Gigi-Adrian Mititelu, copiii lui Adrian Mititelu.

In final o veste buna pentru toti oltenii. Universitatea nu merita tot ce sa intamplat si nu merita sa ajunga pe mana unuia ca Adrian Mititelu. Sper sa se gaseasca o solutie si sa avem din nou o echipa in prima divizie, si de ce nu, in cativa ani sa ne batem la titlu.

Vrem si noi un arab, dispus sa bage sute de milioane de euro:))

Sursa