8/24/2011

Android - Aplicatia Zilei 24.08.2011

Precizez inca de la primul post al acestei noi "sectiuni" ca aplicatiile pe care le vor posta, sunt compatibile cu Galaxy S ( versiunea 2.3.3 Gingerbread ). Prin urmare, nu garantez compatibilitatea cu alte modele si nici cu alta versiune de Android.




Dupa parerea mea, una din cele mai bune aplicatii din market. Il puteti folosi in calatoriile voastre, are atat cateva fraze predefinite ( cum ar fi saluturi, indrumari ) dar si posibiliatatea sa introduceti exact fraza de care aveti nevoie si aplicatia o va traduce in limba selectata. Pe langa asta exista si o voce care citeste cu o oarecare aproximatie acea fraza, asta pentru a va ajuta la pronuntia cuvintelor ( la limbile mai grele, gen germana, rusa, chineza, sau mai stiu eu ce. ).


Tourist Language Learn & Speak


Poza Zilei 24.08.2011



Melodia Zilei 24.08.2011




Ed Sheeran - You Need Me, I Don't Need You

Trucat sau nu???




Intrebare de baraj :)) .

E "trucat" acest clipulet, sau nu?

Eu zic ca e facut cu cap, nu neaaparat trucat. De ce?
Simplu, in primul rand refuz sa cred ca, oricat de misterioasa e natura, NU EXISTA un miriapot atat de mare. Prin urmare nu sunt decat 2 concluzii ( la care am ajuns eu, dar poate's eu prost :)) ).
1. Miriapodul este de marime naturala, iar sarpele e foarte mic ( si asta e varianta care zic eu ca e cea mai plauzibila ). Dupa ce am urmarit cu maaare interes si uimit de "marimea" acestuia, undeva dupa minutul 4 apar niste muste. Acestea fie erau si ele gigant :)), fie "lupta" a fost filmata foarte de aproape astfel incat sa para acel miriapod gigant.
2. Miriapodul a mancat stricat, a stat prea mult la soare si s-a dospit prea mult si probabil ca are undeva la un metru, un metru si ceva (o.O)

Am I Dumb Or What?