6/02/2011

Orange lanseaza: Orange Phone Credit



Pentru că eşti client PrePay, Orange te răsplăteşte cu un telefon la preţ special.
Reîncarcă de minimum 4 euro şi primeşti bonus de fiecare dată. Orange îţi pune creditul deoparte, iar după 6 reîncărcări vei putea folosi suma cumulată ca reducere la cumpărarea telefonului dorit.

Un beneficiu in plus pentru clientii Orange. Dupa cum spune si noul slogan, "Today changes with Orange"

Mai multe detalii o sa va pot spune cand chiar o sa imi vina clienti care sa doreasca achizitionarea unui terminal, dupa cumularea bonusului din reincarcari :).

Orange Phone Credit

The 100 Greatest Movie Insults of All Time

Senzatii tari intr-o masina de Drift.

Foarte foarte tare, 2 libanezi speriati de moarte intr-o masina de drift. Reactia lor nu mai are nevoie de cuvinte =))




15 lucruri despre economia Chinei


Ne place sau nu, China joaca unul dintre cele mai importante roluri in economia globala.
 
Iata mai jos o lista cu motivele pentru care o cadere a Chinei ar fi un dezastru pentru toata lumea:
 
1. China consuma 58% din productia mondiala de ciment, 48% din minereurile de fier, 47% din minereurile de carbune si, in general, majoritatea productiei mondiale de orice.
 
2. Economia Chinei a crescut de sapte ori mai mult decat cea a Statelor Unite in ultimii zece ani, 316% comparativ cu 43%.
 
3. China are cel mai scazut PIB pe cap de locuitor din lume si se sfla chiar si sub Bosnia si Herzegovina.
 
4. 85% din pomii de Craciun artificiali sunt fabricati in China, precum si 80% din jucarii.
 
5. Castigul anual al unui chinez i-ar ajunge sa-si cumpere doar 10 metri patrati intr-o zona rezidentiala din Beijing.
 
6. China produce mai multa carne de porc decat celelalte 43 de tari care o urmeaza in clasament, la un loc.
 
7. Chinezii fumeaza 50.000 de tigari pe secunda.
 
8. Cel mai rapid tren din America atinge jumatate din viteza pe care o atinge cel mai nou tren introdus intre Shanghai si Beijing (241 km/ora vs. 486 km/ora).
 
9. Desertul Gobi din China are dimensiunea Peru-ului si se extinde din cauza disparitiei resurselor de apa si a taierii padurilor.
 
10. China are 64 de milioane de case goale, inclusiv orase intregi.
 
11. Cel mai mare mall din lume a fost costruit in China, dar 99% din el este gol inca din 2005.
 
12. Pana in 2025, China va construi suficienti zgarie-nori ca sa umple zece orase de dimensiunea New Yorkului.
 
13. Pana in 2030, China va avea mai multi locuitori la oras decat intreaga populatie a Statelor Unite.
 
14. In China sunt mai multi crestini decat in Italia.
 
15. China condamna la moarte mai multi oameni decat toate tarile din lume la un loc si foloseste dube de executie, pentru a fi mai eficienti.

SURSA: Incont.ro

O Legenda s-a retras. Paul Scholes


Paul Scholes, unul dintre cei mai devotati jucatori ai lui Manchester United, jucand 17 ani pe Old Trafford s-a retrasc cu ocazia finalei Champions League de anul acesta; finala pierduta in fata celor de la Barcelona cu scorul de 1 - 3. O data cu el, dupa acest meci s-a retras si portarul Edwin Van der Sar ( in locul acestuia urmand sa apere David De Gea, portarul de numai 20 de ani al celor de la Atletico Madrid ).
Cat despre Scholes, inlocuitorul perfect pentru acesta eu il vad pe Anderson, care v-a avea sansa sa demonstreze ca isi merita locul in lotul celor de la United si sunt mai mult decat sigur ca nu o sa dezamgeasca.


Dupa 675 de meciuri in care a marcat 150 de goluri, Scholes si-a agatat ghetele in cui, promitand in schimb sa ramana in stafful tehnic al "Diavolilor". Acesta se pare ca din viitorul sezon, este secundul lui Ferguson.


Intr-un top publicat de Mirror, din cele 150 de goluri marcate in intreaga cariera, cel mai frumos a fost cel din 2006, impotriva celor de la Aston Villa. ( Si acum imi amintesc golul, a fost pur si simplu dementiala executia. Faza respectiva nu anunta nimic, iar golul acela a fost pur si simplu genial. ) .


Respect Paul Scholes.

Filmul care a facut spectatorii sa lesine in salile de cinema.



Este vorba de filmul 127 ore , regizat de Danny Boyle ( acelasi care a mai regizat si Slumdog Millionaire ).
Este un film inspirat dupa fapte reale, unde un tanarului se avanta sa exploreze Marele Canion si ramane captiv. Dupa 5 zile de chinuri si lupta pentru a supravietui, Jamesc Fanco ( el este personajul principal ) reuseste sa se salveze. Scenele sunt atat de realiste, incat cei mai slabi de inger nu au rezistat vizionarii.

Mie personal mi-a placut filmul, un film frumos care zic eu ca merita si un Oscar.

Nota Personala 8.5/10.


Intregul articol AICI.

A Zburat 101 Metri cu Masina!!!

 

Pilotul profesionist Tanner Foust a reusit sa bata un record absolut incredibil. A zburat 101 de metri cu o masina si a aterizat perfect.

Facebook-ul si copilaria.

     Scriu acest articol pentru ca ma oripileaza felul in care copii din ziua de astazi isi traiesc copilaria. Nu o sa va plictisesc cu prea multe detalii din copilaria mea, dar vreau sa punctez anumite aspecte.
     Batran nu sunt, dar pot spune ca am avut o copilarie fericita. Am facut ca toti dintre noi prostii, am incercat mai tot ce am putut sau mi-a stranit curiozitatea, dar tot nu imi vine sa cred cat s-au schimbat lucrurile. Aproape radical, in atat de putini ani :). Nu inteleg de ce copii nu isi mai traiesc copilaria, de ce nu se mai bucura de viata. Majoritatea prefera sa stea inchisi in casa, cu ochii in calculatoare, pe Feisbuc, sau Haifaiv, sau mai stiu eu ce. Si eu le folosesc, dar unii parca sunt prea dependenti de aceste retele. Nu mi se pare normal ca un copil de 14 ani sa foloseasca Facebook-ul, sau macar foarte rar. La varsta aia ai alte prioritati zic eu, plus ca poti face o multime de alte lucruri decat sa iti pierzi timpul astfel. Tot mai putini copii fac sport, tot mai multi copii au smartphone-uri de la o varsta frageda ( sa stea pe net, sau pe "mess" ). Tot mai multi copii sunt obezi de la o varsta mult mult prea frageda ( lucru care mie mi se pare deranjant, o sa ajungem ca americanii ).
    Ideea este ca lumea se schimba, lucrurile se schimba si sincer sa fiu, mi-e frica de viitor.

Am vrut sa scriu acest articol dupa ce am vazut o stire ( AICI ) care m-a lasat masca. Pe langa cruditatea fata de acel animal, nonsalanta cu care s-a filmat si faptul ca ii se parea amuzant ceea ce tocmai facuse, este pur si simplu de neinteles.

Androfobia, o boala crunta.



Androfobia este o boala destul de rara, dar nu tocmai placuta. Este si cazul lui Emily Day, care la 26 de ani este inca virgina. Ea povesteste cum se blocheaza atunci cand intalneste persoane noi, barbati, si cat de greu ii este sa  socializeze. Pana si prietenii acesteia o viziteaza, pentru ca aceasta sa nu dea ochii cu parintii lor sau posibili invitati. Se spune ca in general, aceasta fobie apare in urma unui abuz, dar se pare ca in cazul ei este total "independenta". Nu a fost niciodata abuzata, dar faptul ca inca din copilarie ea a fost inconjurata numai de femei casnice a contribuit la "dezvoltarea" acestei androfobiei.
Acum, Emily lucreaza la o firma de recrutari si inca mai are momente cand in fata sa se aseara un barbat si incearca pe cat posibil sa se stapaneasca si sa nu se blocheze. Aceasta spune ca in general, aceste atacuri de panica dureaza de la 10 minute pana la o ora.
Ea nu a reusit sa iasa decat la cateva intalniri, dar niciodata nu a mers mai departe de un sarut.

Multa bafta, urata boala si nu o doresc niciunei femei :).

Intregul articol AICI