8/08/2011

Melodia Zilei 08.08.2011




Junky ft. Maximilian & Mef X - Serenada Rap

Poza Zilei 08.08.2011

Epic Fail!!!

Nokia va lansa 4 modele noi, cu procesor de 1 GHz!!!




Fie ca o luati ca pe un lucru bun sau nu, se intampla. In ciuda faptului ca Nokia a anuntat ca urmeaza sa isi indrepte toata atentia asupra Windows Phone si ca urmeaza sa lanseze pana la sfarsitul anului cel putin 5 smartphone-uri ce au la baza acest sistem de operare, Nokia nu renunta la Symbian si ajuta Bella ( noua versiune ) sa ruleze si mai bine cu un procesor de 1 GHz. Intrebarea mea ar fi...de ce tocmai acum?? Ceilalti competitori lanseaza smartphone-uri echipate cu procesoare dual core, smartphoneuri capabile sa filmeze/fotografieze/display 3D.
Ca sa imi raspund singur, consider ca finlandezii doresc sa isi tina clientii fideli aproape si sa arate faptul ca asa cum au promis nu vor renunta momentan la dezvoltarea Symbian-ului si procesorul celor 4 smartphoneuri ( poate o sa fie mai multe, cine stie ce ne rezerva viitorul ) nu face decat sa intareasca asta.

Ca si dotari, cele 4 smartphone-uri nu exceleaza prin nimic ( poate doar Bella prin noul desing sa aduca un plus, in rest, mie nu mi se par extraordinare. ), dar sper sa ma insel.

Momentan sunt in stadiul de zvon, mai putin Nokia 500 ( Fate ), care a fost deja anuntat. Se pare ca acesta va avea Symbian Anna, dar cat mai curand, poate la lansare sa beneficieze si de Bella.








Ca sa ma abat putin de la subiect, se pare ca prin noul 500, Nokia va renunta ( in final ) la terminatiile ( idioate zic eu )  -00 ; -01 ; samd, acest model fiind primul cu noua ( si totodata vechea terminatie ). Se pare ca de acum, noile modele vor fi numerotate "ascendent" ( cu cat numarul este mai mare, cu atat si specificatiile sunt mai complexe si totodata, pretul mai mare ).

Specificatiile celorlalte 3 modele nu le voi insira eu aici, pentru ca se pot vedea ( pe cat posibil ) si in pozele de mai sus ( si de lene :)) ).

PS: eu astept lansarea, sau anuntarea modelului Nokia 700 ( care se presupune ca este cel mai subtire smartphone de pana acum ). Sunt curios cat de subtire este si cu cat este mai subtire decat Galaxy S II ( care detine acest titlu pana in momentul de fata ).

Sursa