6/03/2011

Super 8, cel mai bine pastrat secret de la Hollywood.

Este vorba de un nou film marca JJ Abrams si Steven Spielberg. Filmul se pare ca este foarte laudat, si este tinut in mare secret pana la lansarea acestuia ( peste aproximativ 1 saptamana ) . Cei care au fost norocosi sa-l vada cu cateva saptamani inainte de lansare ( printre care si cativa critici ), au avut numai cuvinte de lauda despre acesta. In film joaca si Kyle Chandler , cunoscut mai ales pentru rolul din serialul Early Edition .
Marele mister din jurul acestui film este legat de creatura care este inchisa in acel tren ce transporta "ceva" din Area 51 :). Nimeni nu stie cum arata, multi il aseamana cu Cloverfield si se asteapta la un monstru hidos, dar se pare ca v-a trebui sa avem rabdare pentru a-l vedea. Nici macar seria de jucarii asociata de obicei cu astfel de filme nu a fost lansata, tocmai pentru a pastra originalitatea si suspansul in ceea ce priveste creatura si filmul in sine.
Trailerul pare promitator, sunt sigur ca nu o sa dezamageasca ( luand in considerare ca Abrams si Spielberg au lucrat impreuna la acest film ).

Intregul articol: AICI