6/11/2011

Melodia Zilei 11.06.2011



Ombladon feat. Guess Who - Noapte Buna buCUResti

Poza Zilei 11.06.2011

Rise of the Planet of the Apes



Un film care se anunta destul de interesant. In roluri principale sunt James Franco ( cunoscut pentru rolurile sale din Spiderman si  127 Hours )
 si Andy Serkis ( Gollum, din trilogia Lord of The Rings. ) 
Referitor la Andy Serkis, cred ca omului ii place sa interpreteze tot felul de roluri ciudate,
 dupa Gollum, in acest film o sa joace rolul unei maimute :) .


Filmul spune povestea unui om de ştiinţă care testează pe maimuţe un nou medicament împotriva Alzheimer-ului. Experimentul scapă de sub control şi acesta este doar începutul războiului pentru supremaţie dintre oameni şi maimuţe.



LG Optimus Black P970 Unboxing



Este vorba despre primul meu unboxing ( asa ca nu sariti la gatul meu...prea mult :)) ). Am ales un model mai deosebit, si anume: LG Optimus Black, care se gaseste exclusiv la Orange.

LG Optimus Black, este un smartphone care are ca si sistem de operare, cum e si normal in ultimul timp, Android de la Google.

Acesta este cel mai subtire smartphone  cu o grosime de numai 9.6 mm  si cel mai luminos display ( Nova Display, cu o luminozitate record de 700cd/m2 ) de 4 inchi.

Ca si plusuri, smartphone ul vine cu o camera de 5 mp, cu FlashLED, capabila sa filmeze in HD ( 720p ); android 2.2 Froyo cu interfata LG Optimus UI 2.0; bateria este Li-Ion de 1500 mAh.

In ciuda faptului ca nu are un procesor dual core, ca fratele lui 2X , dar procesorul de 1 GHz Cortex-A8 isi face treaba mai mult decat bine. Ca si memorie interna are 2GB si 512MB RAM pentru aplicatii, externa suporta pana la 32GB.

Caracteristicile complete, le puteti gasi AICI  si un review complet il puteti gasi AICI

LG Optimus Black Unboxing from dd2ny on Vimeo.


Cateva precizari ( scuze ) : rezolutia clipului nu este stralucita pentru ca este filmata cu Galaxy S, si nu am filmat in lanscape mode ( stiu, dumb me ), iar conexiunea la wireless nu este stralucita pentru ca reteaua a fost creeata pa acelasi Galaxy S cu care filmam ( prin intermediul Mobile Access Point si precizez ca internetul este de la Orange )