6/20/2011

Noul Ronaldo - Neymar

Noul Ronaldo ( asa cum este numit mai nou ), Neymar si-a aratat clasa prin evolutiile lui din ultimul sezon si prin techina si viteza lui.
Omul are talent, este cel mai bun pusti si eu cred ca are toate sansele sa ajunga chiar mai mare decat Ronaldo. Un lucru nu stiu insa, sa merite 35 milioane euro??? ( atat se presupune ca a platit Real Madrid pentru el ) El era aproape de a ajunge la o intelegere cu Chelsea Londra, dar intr-un final ( nu stiu daca si afirmatia lui Robinho a avut vreo "greutate" in luarea deciziei finale. Colegul lui de la nationala Braziliei i-a recomandat campionatul spaniei si nu cel englez, recunoscut pentru fotbalul "dur", spunandu-i ca este posibil sa ii fie greu sa se adapteze. El vorbea bineinteles dupa perioada petrecuta la Manchester City unde nu a reusit sa se adapteze deloc ) a ales Madridul, a ales Realul unde il va avea ca si coleg pe Cristiano Ronaldo, care a insistat si el pentru aducerea pustiului.

Ideea principala e alta, dupa mult controversatul clip al lui Ronaldinho in care suteaza de 3 ori in bara, fara ca mingea sa atinga gazonul, este randul pustiului minune, Neymar, sa isi arate calitatile intr-un clip la fel de controversat.
Daca e adevarat sau nu, va las pe voi sa va dati cu parerea.


Eu zic ca nu prea e posibil :).

0 comentarii:

Post a Comment