8/30/2011

Nemanja Vidic la Anzhi Makhachkala pentru 25 milioane lire sterline.



Sunt zvonuri conform carora funasul celor de la Manchester United ar parasi echipa diavolilor rosii, pentru a se alatura celor de la Anzhi Makhachkala, echipa din prima liga rusa.


Este bine stiut faptul ca cei de la Anzhi au investit foarte multi bani in acest sezon, in incercarea lor de a face o super echipa, prin achizitionarea lui Samuel Eto'o de la Inter pentru 18 milioane lire sterline, capitanul echipei ruse fiind nimeni altul decat Roberto Carlos.
Se pare ca multimilionarul Suleyman Kerimov este pregatit sa scoata din buzunar nu mai putin de 25 milioane lire sterline pentru fundasul sarb. Sezonul asta se anunta unul greu pentru el, acesta luptandu-se pentru postura de titular la United cu Rio Ferdinand, Phil Jones sau Chris Smalling.


Printre echipele care si-au mai aratat interesul pentru Nemanja Vidic, se numara si Juventus sau Real Madrid.


Acum ramane numai sa vedem daca acest zvon se va adeveri sau nu. Eu imi doresc sa ramana la United, deoarece impreuna cu Rio Ferdinand fac un cuplu de fundas cum rar gasesti. Cert este faptul ca nu este primul zvon conform caruia sarbul este dat plecat la o alta echipa.

0 comentarii:

Post a Comment