8/18/2011

"U' Craiova pierduta de Mititelu





Adrian Mititelu a pierdut dreptul de administrare a Fotbal Club U Craiova SA, după ce firma a reintrat în faliment. Tribunalul Braşov a numit ca administrator provizoriu al firmei Casa de Insolvenţă Transilvania (CITR), societate care s-a mai ocupat de falimente în sport. În portofoliul acesteia s-au mai numărat Fotbal Club Oradea SA, Fotbal Club Rapid SA, precum şi Clubul Sportiv Fotbal Club Universitatea din Cluj-Napoca.

Pe 8 august, Fotbal Club U Craiova SA a depus la Tribunalul Dolj o cerere de suspendare provizorie a executării sentinţei de faliment, solicitare care a fost respinsă de instanţă pe 11 august, fără drept de apel.

Din club nu a mai rămas nimic: societatea care îl administra se lichidează, jucătorii au plecat, baza de antrenament şi stadionul „Ion Oblemenco“ au alte destinaţii. Din brand local, „U“ Craiova a ajuns doar o marcă înregistrată la OSIM, sub titulatura „FC Universitatea Craiova“, de către Liana-Gabriela Mititelu şi Gigi-Adrian Mititelu, copiii lui Adrian Mititelu.

In final o veste buna pentru toti oltenii. Universitatea nu merita tot ce sa intamplat si nu merita sa ajunga pe mana unuia ca Adrian Mititelu. Sper sa se gaseasca o solutie si sa avem din nou o echipa in prima divizie, si de ce nu, in cativa ani sa ne batem la titlu.

Vrem si noi un arab, dispus sa bage sute de milioane de euro:))

Sursa

0 comentarii:

Post a Comment