6/02/2011

O Legenda s-a retras. Paul Scholes


Paul Scholes, unul dintre cei mai devotati jucatori ai lui Manchester United, jucand 17 ani pe Old Trafford s-a retrasc cu ocazia finalei Champions League de anul acesta; finala pierduta in fata celor de la Barcelona cu scorul de 1 - 3. O data cu el, dupa acest meci s-a retras si portarul Edwin Van der Sar ( in locul acestuia urmand sa apere David De Gea, portarul de numai 20 de ani al celor de la Atletico Madrid ).
Cat despre Scholes, inlocuitorul perfect pentru acesta eu il vad pe Anderson, care v-a avea sansa sa demonstreze ca isi merita locul in lotul celor de la United si sunt mai mult decat sigur ca nu o sa dezamgeasca.


Dupa 675 de meciuri in care a marcat 150 de goluri, Scholes si-a agatat ghetele in cui, promitand in schimb sa ramana in stafful tehnic al "Diavolilor". Acesta se pare ca din viitorul sezon, este secundul lui Ferguson.


Intr-un top publicat de Mirror, din cele 150 de goluri marcate in intreaga cariera, cel mai frumos a fost cel din 2006, impotriva celor de la Aston Villa. ( Si acum imi amintesc golul, a fost pur si simplu dementiala executia. Faza respectiva nu anunta nimic, iar golul acela a fost pur si simplu genial. ) .


Respect Paul Scholes.

0 comentarii:

Post a Comment