8/29/2011

Motorola Defy Unboxing.




Mda, am hotarat ca a a venit vremea pentru un al doilea unboxing. A durat ceva mai mult pana la al doilea, desi il aveam pregatit de ceva vreme pentru ca in ultima vreme sufar de o boala crunta, si anume lenea.

Al doilea unboxing este la Motorola DEFY, mult laudatul smartphone al celor de la Motorola, care se remarca prin carcasa ultra rezistenta si prin faptul ca se spune ca este rezistent sub apa.

Ca si caracteristici definitorii, trebuie mentionat ca ruleaza ca si sistem de operare, Android de la Google ( versiunea 2.1 cu posibilitate de upgrade la 2.2 ), vine cu un display TFT Capacitiv de 3.7 inchi, si Gorilla Glass; 2GB memorie interna si 512 RAM ( iar in pachetul pus spre vanzare mai dispune si de un card microSD de 2GB ); camera de 5MP cu led flash si autofocus, Wi-Fi, 3G, geo tagging si un procesor Cortex A8 de 800 MHz. Bateria este destul de mare, Li-Po 1450 mAh ( cu un stand-by pana la 238 ore si un timp de vorbire pana la 6h si 48 min ).

Totodata, luna aceasta a fost anuntat si Motorola DEFY+, a carui lansare este programata pentru al treilea trimestru al acestui an.

Mai jos Unboxingul.



Cateva precizari ( scuze ) : sunt incepator in ceea ce priveste unboxingul; acest unboxing a fost filmat cu Samsung Galaxy S,  iar conexiunea la wireless nu este stralucita pentru ca reteaua a fost creeata pa acelasi Galaxy S cu care filmam ( prin intermediul Mobile Access Point si precizez ca internetul este de la Orange )

0 comentarii:

Post a Comment